Derfor er dit website vigtigt

Dit website betyder meget for dit image. Det er dit ansigt på internettet.

Mange af dine besøgende har den opfattelse, at dine kvaliteter afspejler sig i dit website.

Når du ikke har mødt din potentielle kunde, før han/hun besøger din side, så vil personens førstehåndsindtryk af din virksomhed være din hjemmeside.

Derfor er der en række punkter, som er særligt vigtige:

  • Design og farver – de skal sende de ønskede signaler
  • Nyheder - der skal være liv på din hjemmeside
  • Hastighed – brugere bliver irriterede over at vente
  • Brugervenlighed – Det skal være nemt at være kunde hos dig
  • Korrektur – Mange fejl giver brugeren et uprofessionelt indtryk

De 5 punkter

Design og farver

Det grafiske udtryk betyder utroligt meget for din kundes oplevelse. Farver vækker instinkter i mennesker, og da farver bruges systematisk i forbindelse med reklamer og advarsler, har vi mennesker allerede en idé om, hvad hjemmesiden står for, ved blot at se på dens farver og design.

Nyheder 

Hvis du kun opdaterer dine nyheder hvert tredje år, så drop feltet "nyheder". Hvis du til gengæld er aktiv inde på hjemmesiden og god til at fremhæve og opdatere reelle nyheder, kan feltet ”nyheder” med fordel bruges.

Hastighed

Hvis du lader dine besøgende vente nogle sekunder, når de klikker på din side, kan du desværre forvente, at de smutter igen. Hastighed er en af dine vigtigste features. Ikke mindst fordi en stor del af befolkningen bruger mobil og tablet.

Brugervenlighed

Hvis dine besøgende eksempelvis ikke kan finde frem til dit telefonnummer med det samme, eller de besøgende tvinges til at udfylde adskillige felter i din kontaktform, taber du mange henvendelser. Det er vigtigt at gøre hjemmesiden så simpel og hurtig som muligt – både for din egen og kundens skyld.

Korrektur

En undersøgelse viser, at cirka 60 % af de besøgende fravælger din virksomhed, hvis der er åbenlyse stavefejl. Sørg derfor for at få dine tekster gennemlæst af en ekstra person.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål, så send os det gerne her.