Styr på nyhedsbrev?

Synes du, der omsættes for lidt på dine nyhedsbreve? Eller bruger du det slet ikke?
Så skal du læse med her.

Nyhedsbreve kan være fantastiske. Det kan være en super service for dine kunder og en oplagt salgskanal, hvor du kan bestemme, hvad dine modtagere skal se og tage stilling til.

Måske bruger du allerede nu dit nyhedsbrev med stor succes – godt! Måske har du brug for nye input og perspektiver, før du ved om det fulde potentiale bliver udnyttet. 

 

Dit nyhedsbrev er ikke spam!

Dine modtagere har selv tilmeldt sig, og det har de højest sandsynligt gjort, fordi de ønsker, at du skal holde dem opdateret. Hvis du giver dine kunder værdifuld information gennem nyhedsbrevene, yder du dine kunder en værdifuld service.

Fordele og flere fordele

Hvis du ikke på nuværende tidspunkt sender dine kunder nyhedsbreve, så går du måske glip af værdifuld kundekommunikation. Der er 4 gode grunde til at sende nyhedsbreve:

 1. Gratis markedsføring
  Det koster ikke noget at sende en direkte mail til dine kunder – kun din tid. Vi vil gerne sætte værktøjerne op til dig.
   
 2. Giv dine kunder vejledning og guides
  Nogle produkter kan være svære at sælge uden vejledning. I dine nyhedsbreve kan du nemt lave en miniguide til dit produkt.

 3. Få ekstra volumen på udsalgskampagnerne
  Alle kunder elsker tilbud, så når du eksempelvis skal sælge de sidste rester af tøjkollektionen, kan du med fordel sende et godt tilbud ud til dine modtagere af nyhedsbrevet. Det er nemt for dig, og det gør det nemt for dine kunder at gøre et godt køb.

 4. Højtider og andre svære konkurrencetider
  Når julesalget er på sit højeste, kan du høste frugten af at have opbygget en stor læserskare af dine nyhedsmails. I højsæsonerne er gode reklamepladser både dyre og svære at få fat i, og du kan derfor i stedet anvende dine nyhedsbreve til at skabe salg.

Flere tilmeldinger

Ring, eller skriv en mail til os. Så vil vi gerne gennemgå din strategi med dig.